یکی از نرم افزارهایی که شرکت مایکروسافت در زمینه ی ERP به بازار معرفی نموده است، نرم افزار داینامیک Nav است. Nav مخفف عبارت لاتین Navision است و با هدف برنامه ریزی منابع سازمان های کوچک و متوسط طراحی و ساخته شده است.
قابلیت های داینامیک Nav چیست؟
- این نرم افزار دارای امکاناتی است که به راحتی با ساختار سازمان هماهنگ می شود و این امکان را فراهم می آورد تا برنامه ریزی منابع سازمان به سادگی انجام گیرد.
- Nav این قابلیت را دارد تا با سایر برنامه های کاربردی از جمله برنامه های مربوط به مدیریت مالی، مدیریت پروژه، مدیریت منابع انسانی، مدیریت زنجیره تامین، مدیریت انبار و هوش تجاری مرتبط شود.
- امکان توسعه ی نرم افزار داینامیک Nav از طریق پلتفرم .Net framework وجود دارد.
- این امکان وجود دارد تا از روش های مختلف از جمله کامپیوتر شخصی، لپ تاپ، تبلت و موبایل به Nav دسترسی پیدا کرد.
- امکان دسترسی به Nav از طریق پلتفرم های ویندوز، اندروید و IOS وجود دارد.
- هزینه نگهداری Nav بسیار پایین است و پشتیبانی کمپانی مایکروسافت از این نرم افزار، سازمان ها را به استفاده از Nav ترغیب می نماید.
داینامیک Nav چگونه بر روی کسب و کار تاثیر می گذارد؟
مدیریت منابع سازمان عامل مهمی در موفقیت و یا شکست سازمان ها محسوب می شود. به همین دلیل لازم است تا از مدیریت صحیح و کارآمد منابع سازمان اطمینان حاصل کرد.
برای این منظور، به کار گرفتن نرم افزار داینامیک Nav موجب می شود تا منابع سازمان به طور موثر و در راستای رسیدن به اهداف شرکت مورد استفاده قرار گیرند.
داینامیک Nav یا داینامیک GP؟ کدام یک برای کسب و کار شما مناسب تر است؟
شرکت مایکروسافت به منظور مدیریت مالی دو نرم افزار Nav و GP را ارائه داده است. این دو نرم افزار با وجود شباهت هایی که با یکدیگر دارند. با این وجود، کدام یک از این دو نرم افزار برای کسب و کار شما مناسب تر هستند؟ برای اینکه بتوان به این پرسش پاسخ داد، به تصویر زیر توجه کنید.